Perinteiset suklaatryffelit
Näitä ihania suklaatryffeleitä tulee tehtyä joka vuosi. Ohje on helppo, Pirkasta joskus aikanaa poimittu.
250g tummaa suklaata
3/4 dl kuohukermaa
1 tl kardemummaa
2 tl appelsiiniesanssia / 2 rkl appelsiinilikööriä ( gran mariner)
125g valkoista suklaata
Koristerakeita oman maun mukaan
Keitä kermaa, kardemummaa ja appelsiiniesanssia/likööriä miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia, paloittele tumma suklaa joukkoon ja anna sulaa koko ajan sekoittaen. Kaada seos pursotinpussiin ja pursota karamellivuokiin. Sulata valkoinen suklaa ja pursota tryffelien päälle. Koristele ja siirrä jääkaappiin jähmettymään. Ohjeesta tulee noin 40 tryffeliä.
250g tummaa suklaata
3/4 dl kuohukermaa
1 tl kardemummaa
2 tl appelsiiniesanssia / 2 rkl appelsiinilikööriä ( gran mariner)
125g valkoista suklaata
Koristerakeita oman maun mukaan
Keitä kermaa, kardemummaa ja appelsiiniesanssia/likööriä miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia, paloittele tumma suklaa joukkoon ja anna sulaa koko ajan sekoittaen. Kaada seos pursotinpussiin ja pursota karamellivuokiin. Sulata valkoinen suklaa ja pursota tryffelien päälle. Koristele ja siirrä jääkaappiin jähmettymään. Ohjeesta tulee noin 40 tryffeliä.
Kommentit
Lähetä kommentti