perjantai 26. heinäkuuta 2013

Korujakin oon tehnyt


On sitä muutama korukin tullut tehtyä. Kaikkia ei ole tullut vaan julkaistua, näidenkin tekemisestä on jo melkein kuukausi ja ovat jo olleet ahkerassa käytössäkin. Ruusukvartsia, lasihelmiä, korumetallia. Rannekorussa indonesian savihelmi lisäksi. Yksityiskohtana mainitakoon että rannekorun "paksu ketju" on itse asiassa ohkaista ketjua joka on lenkki lenkiltä pujotettu vaijeriin niin että sillä on saatu aikaiseksi massiivisempi vaikutelma. (alkaa oleen paksusta ketjusta pula, pihtaavat sitä tukussa joten hätä keinot keksii...)

Alemmassa rannerenkaassa on hiuan reilummin indonesian helmiä, isoja korumetallisia helmilöitä ja muhkeita vuorikristallinugetteja. Kaikki osat korumetallia.


Ja viimeisenä, mutta missään nimessä ei vähäisimpänä neiti esikoinen ja avainnauhansa. Puhtaasti tiimityötä. Neidin tarkkaan valitsemat helmet ja pujotelutyö, äiti hiukan avitti solmuissa. Koululaiselle oma avainnauha omaan kotiavaimeen. Avaimiakin saa nykyään värillisinä ja kuviollisina. Meille valikoitui keltainen nalleilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti