sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Uusi blingahdus


Nyt meni kuppi nurin Vuodatuksen kanssa. Yritin ladata kuvia (miten niin viimetingassa) Annan Aarteiden blogiherkkukisaan. Ja kas, sehän tökki. Jälleen. Joten, Näpertelyt muutti Bloggeriin. Lasten blogi seuraa perässä. Aikansa kutakin, sano. Kärsivällisyys on hyve mutta Vuodatuksella nyt.vaan.ei.skulaa.
Tässä siis uuden blogin uudet blingit. Kiinanmaalta pitkään odotetut indonesianhelmet, tämä ylempi valkoinen ihanuus sai kaverikseen south sea shell pearls'eja fasetoituna ja ihania tummansinisiä pikkuplaneettoja, sinistä kultakiveä. Sekä tietenkin filigraanihelmiä, niitä ilman ei oikein osaa olla.
Tässä alemmassa tällä vaaleanpunaisella on kaverina kiinankristalleja ab-pinnoitettuna ja niskan puolella hiukan bysanttihenkistä ketjua. Tämä on pidempi, jonnekin kylkikaareen ulottuva koru. Kveriksi sille tein samoista kristalleista rannekorun. Ei voi olla liian bling, ainakaan näin pikujoulukaudella.
Näillä aloitetaan tämä uusi blogi ja siis, osallistutaan Annan bloginamikisaan. Ulkoasua blogissa muokkaillaan kunhan tää blogger tulee tutummaksi. Olkaatte kärsivällisiä!

3 kommenttia:

  1. ooh miten upeat blingit <3 nää ihan huutaa jotain pikkujouluja. mahtava aloitus uudelle blogille. kiva kun osallistuit mukaan, onnea arvontaan.

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! Näistä tuli uudet lempikorut, ei ne kyllä oo malttaneet mitään pikkujouluja ootella, ihan töissä ne on mun kanssa käyneet ja hyvin ne on työpaidankin kanssa viihtyneet. tällaisella pimeällä ja synkällä ajalla saa hiukan kimallella ettei ihan mee synkistelyksi elämä. :)

    VastaaPoista